De wereldbevolking neemt toe en de vraag naar eiwit groeit. Dat vraagt om een duurzame oplossing.  ENOUGH biedt deze met ABUNDA....

ABUNDA MYCOPROTEÏNE

ABUNDA mycoproteïne is een gefermenteerd voedselingrediënt, rijk aan eiwitten en vezels. Met 9 essentiële aminozuren, zink en ijzer, is ABUNDA zeer voedzaam. De vezelige structuur van het product zorgt voor een heerlijke en natuurlijke vleesachtige textuur.

Het is een essentieel proteïne-ingrediënt in elk menu; of het nu veganistisch, vegetarisch of flexitarisch is.

VEELZIJDIGHEID

ABUNDA is een zeer veelzijdige mycoproteïne. Gebruik het in bekende recepten als een eiwit- en vezelrijk ingrediënt of gebruik het als inspiratiebron voor nieuwe culinaire creaties.

Van hamburgers tot producten in kipstijl, van noedels tot snacks. Het gebruik van ABUNDA wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht. Een ideale bron van proteïne en vezels voor elke maaltijd.

Veranderen WAT we eten, niet de MANIER waarop we eten.

Denk aan een kip die een nieuwe jas draagt.

Je hoeft geen compromissen te sluiten over je favoriete maaltijden. Je bereidt nog steeds je favoriete roerbakgerecht, een burger of een worst, maar je hebt er alleen het vlees niet voor nodig. Zo ben je vriendelijker voor de planeet, is het gezonder voor je én hoefden er geen dieren voor geslacht te worden.

HET PROCES

ENOUGH maakt gebruik van het natuurlijke fermentatieproces. Door onze schimmels te voeden met suikers die van nature in granen voorkomen, groeien deze uit tot een compleet voedingsmiddel, dat is de ABUNDA mycoproteïne. De eenvoud van ons proces betekent dat ABUNDA zeer schaalbaar is om aan toekomstige behoeften te voldoen. ABUNDA is een duurzaam eiwit dat toepasbaar is voor meerdere categorieën en producttoepassingen.

Enough-Fermentation-diagram-Dutch-v3.png